למרות מזג האוויר 1000 רצים בני כל הגילאים הגיעו להשתתף במרוץ שהוזנק בישוב כרמל והסתיים כעבור 10 ק"מ בישוב סוסיא. במרוץ השתתפו תושבים ותושבות בכל הגילאים לצד צוותי לוחמים מיחידות מובחרות. אביו של דרור אורי ויינברג אמר: "נחישותם של הילדים והמבוגרים על מנת להגיע למטרה ולנצח- זו הייתה דרכו של דרור."
יום חמישי האחרון (3/12/15) התקיים בהר חברון 'מרוץ דרור' לזכרו של אל"מ דרור ויינברג הי"ד. את האירוע יזמה וארגנה ישיבת בני עקיבא לחינוך סביבתי סוסיא בשיתוף המועצה האזורית הר חברון.
במרוץ השתתפו תושבים ותושבות בכל הגילאים לצד צוותי לוחמים מיחידות מובחרות ובהם- שייטת 13, גדס"ר גבעתי וכן לוחמים מחטיבת כפיר. במקום הראשון הגיעו רצי גדס"ר גבעתי, את הקבוצה הוביל מפקד הפלוגה אהרון רובכה בוגר ישיבת סוסיא.
כזכור הישיבה בסוסיא התפרסמה בחודש האחרון בראש רשימת התיכונים עם 97 אחוזי גיוס לקרבי.
למרות מזג האוויר 1000 רצים בני כל הגילאים הגיעו להשתתף במרוץ שהוזנק בישוב כרמל והסתיים כעבור 10 ק"מ בישוב סוסיא. רבים מתושבי הר חברון הגיעו להשתתף ולכבד את זכרו של אל"מ ויינברג שנפל לפני כשלוש עשרה שנים בקרב עם מחבלים בסמטת הגבורה בחברון.
קבוצות רצים נוספות הגיעו מישיבות תיכוניות בקרית גת ובאר שבע, וכן מכינת יתיר. במקום הראשון הגיע תלמיד ישיבת בנ"ע מבאר שבע שקבע זמן שיא למרוץ 37 דק'. את הגביעים והמדליות למנצחים העניקו אביו של דרור אורי ויינברג יחד עם ראש המועצה יוחאי דמרי.
המרוץ התקיים תחת אבטחה מוקפדת של הצבא והמשטרה בשל המתיחות הביטחונית. הרב נעם פרל, ראש הישיבה התיכונית בסוסיא המארגנת מידי שנה את המרוץ אמר בטקס כי בימים אלו צריך להעלות על נס את דרור. כמח"ט יהודה בימי האינתיפאדה השנייה דרור לא היה מוכן להורות על מיגון. שיטתו ותפיסתו הייתה התוויית מדיניות ביטחונית תוקפת ולא מתגוננת.
אביו של דרור אורי ויינברג אמר: "נחישותם של הילדים והמבוגרים על מנת להגיע למטרה ולנצח זו הייתה דרכו של דרור. מבחן התוצאה אותו אנו מלמדים את הנוער- דור העתיד במרוץ ע"ש דרור ".
אל"מ דרור ויינברג הי"ד- בליל שבת, י"א בכסלו תשס"ג (15 בנובמבר 2002), חוליית מחבלים ביצעה פיגוע ב"ציר המתפללים" בחברון. וינברג, ששהה במפקדת החטיבה באותו זמן, חש לאירוע. כאשר יצא מהג'יפ כדי לאתר את המחבלים נפגע בחזה ממכת אש. בתקרית נהרגו 12 איש, חיילים ואנשי כיתת הכוננות של קריית ארבע.